avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru

am cumparat o super nova an de fabricatie 2001, proprietarul vrea sa facem actele cit ma costa taxa de timbru, cand trebuie platita inainte de actul de vanzare cumparare sau dupa. daca il platesc mai tarziu pot circula cu masina?
Multumesc
Undeva pe la 700 euro, vedeti mai precis, stiind datele masinii pe vre-un calculator on-line.
Daca va scrie in certificatul de inmatriculare ca este intrainata masina, mai puteti circula maxim 30 de zile.
Timbrul se plateste inainte de inmatriculare, practic actele de la anaf sunt necesare in dosarul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc timbru de mediu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)