martinolivia1984 
	    	Utilizator

martinolivia1984 
	    	Utilizator	    

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 elapitica	                   

Buna seara!
As dori sa aflu cine ma poate ajuta sa aflu ca fisa postului la locul de munca este intocmita corect?
Nu am cunostinte de HR sau juridice, dar ... (vezi toată discuția)
	                    elapitica	                   

Buna seara!
As dori sa aflu cine ma poate ajuta sa aflu ca fisa postului la locul de munca este intocmita corect?
Nu am cunostinte de HR sau juridice, dar ... (vezi toată discuția)

begonia	                   

Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in \" jurist spital\")   dar speram ca ... (vezi toată discuția)
	                    begonia	                   

Stiu ca a mai existat o discutie referitoare la acest act normativ care nu se regaseste niciunde( daca nu ma insel in \" jurist spital\")   dar speram ca ... (vezi toată discuția)

Efremia	                   

Bună ziua! Am fost diagnosticata în noiembrie cu tulburare depresiva forma medie. Am lucrat 1 an jumătate ca operator calculator, dar s-a desființat postul ... (vezi toată discuția)
	                    Efremia	                   

Bună ziua! Am fost diagnosticata în noiembrie cu tulburare depresiva forma medie. Am lucrat 1 an jumătate ca operator calculator, dar s-a desființat postul ... (vezi toată discuția)