avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 45 zile concediu inainte de supendare contract pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

45 zile concediu inainte de supendare contract pentru crestere copil

Buna ziua, as dori sa stiu cum se platesc cele 120 de zile de concediu care se iau inaintea supendarii contractului de munca pentru crestere copil. Mentionez ca as vrea sa stiu daca e necesara semnarea statului de plata ceea ce mi se pare logic. Angajatorul a dat o suma oarecare de bani fara a da o justificare! Daca se poate si o modalitate de calcul. Multumesc1
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 11:05, 13 Ianuarie 2012
suma ultimilor 6 salarii realizate inainte de luna cu medicalul, impartit la suma zilelor efectiv lucrate in aceste sase luni, din care va iese o medie pe zi care o inmultiti cu 85% apoi vedeti cat va iese pe o zi de medical.
Inmultiti cu zilele de medical si o sa aveti suma. Din aceste suma se retine doar contributia la pesii, dupa sal mediu pe economie *35% * 10.5%
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie cbnflorentina cbnflorentina Buna ziua ,as vrea sa stiu cum se plateste concediu prenatal si indemnizatia .85% din salariu brut sau din cel net ? VA MULTUMESC (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de maternitate maritrifan maritrifan Buna ziua! Am o rugaminte: nu prea am incredere in contabila de la firma unde am lucrat, dat fiind ca nici pana acum nu am primit banii pentru concediul de ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)