avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Romania, trezeste-te!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Romania, trezeste-te!

Ce sfaturi puteti da celor care participa azi la demonstratiile de sustinere a SMURD-ului?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:52, 13 Ianuarie 2012
Sa continue demonstratiile de sustinere ,fara violente
Demonstratiile ce au inceput la Tg Mures sunt in sustinerea lui om si seamana cu cele care au fost la Timisoara in '89 in sustinerea altui om. La fel si-n alte orase, dar poate culmina cu iesirea in strada a celor din capitala. Si-atunci probabil ca rezolvarea va fi in schimbari la nivel innalt sai foarte innalt.
Aceata pentru ca de fapt majoritatea celor care au iesit in strada si care vor mai iesi in zilele urmatoare, folosesc doar ocazia, prilejul. De aici, de la problema SMURD, ca de altfel de la orice alta problema, poate sa se aprinda scanteia, dar butoiul este plin cu pulbere datorita celorlalte nemultumiri: venituri, salarii, pensii, ajutoare, protectie...diminuate, concomitent cu cresterea preturilor, taxelor, hotiilor, amenintarilor, nesigurantei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda politia ordine publica dreaminro dreaminro Am fost cu sotia legitima intr-un local public si am chemat 112,in urma unui conflict spontan avut cu persoane de la alta masa ...dupa care a venit politia,si ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie, partaj ninjolina ninjolina Divort, custodie, partaj Buna ziua, sunt din Baia Mare, iar in prezent locuiesc in Targu-Mures (de aproape 3 ani.). Am fost casatorit timp de 7 ani, ... (vezi toată discuția)