avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

O societate care a contractat un credit ipotecar(ipoteca este instituita pe imobilul asociatului),intra in insolventa.Este posibil ca banca sa nu declare creditul scadent ,urmand ca proprietarul sa achite ratele in continuare,chiar daca societatea intra in faliment?
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 17:40, 13 Ianuarie 2012
ipotecarul nu-i parte in contractul de credit....
ipotecarul, ca proprietar poate oferi din credit spre liberare doar valoarea la care a fost evaluat imobilul...cel mult o actualizare - in plus ( avand in vedere imprevizibilitatea si.. ceea ce nu-i cazul in conditiile de azi)

am vazut si alte aiureli INCLUSIV articole:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)
1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru ... danielescu danielescu 1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru pe imobilul ce face obiectul ipotecii iar in situatia in care se va declansa executarea ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat, proprietarul are datorii mari liviu2711 liviu2711 Salutare! Imi cer scuze daca intreb ceva despre care s-a discutat deja! Doresc sa achizitionez un apartamen prin credit ipotecar. Apartamentul respectiv, care ... (vezi toată discuția)