Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d denumirea acestui articol este "constatarea nulitatii absolute a CIM..." - mai exact art 56e. Si cel cu conditiile de pensionare apare ca 56c (in revisal) care in codul muncii e abrogat.
Am mai avut o diferenta la incetarea CIM pe perioada determinata, nu corespundeau nici acolo articolele.
Am ramas eu in urma cu ceva? sau e o problema de sistem?
Mentinez ca deciziile le-am facut cu articolele din Codul Muncii.
Multumesc,
Se pare ca diferenta o face sistemul de operare ... am observat ca pe calculatoarele unde sunt este instalat Windows 7 apare 5.0.8.019 , iar pe cele cu XP apare 5.0.8.033 ...
Nu are nicio legatura modificarea Codului Muncii cu versiunile din REVISAL ... Codul Muncii a fost repunblicat in mai 2011 , iar versiunea Rev.5.0.6 a aparut in 16.08.2011 ....si apoi Rev.5.0.8
De acord, dl. freeelis, numai ca dna olga27, nu a ales corect art. din codul muncii.
Temeiul de incetare in cazul indeplinirii conditiilor de pensionare este art. 56 lit.c), nu d) - asa este si in Revisal, tocmai am rugat o colega sa verifice