avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata energiei termice la apartament fara repartitoare.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata energiei termice la apartament fara repartitoare.

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza sau care sunt normele legale privitoare la calculul energiei termice intr-un apartament fara repartitoare. Mentionez ca stau intr-un bloc unde exista 14 apartamente cu centrale pe gaz, 4 apartamente cu repartitoare si unul fara repartitoare (cel inchiriat de mine).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:52, 14 Ianuarie 2012
Dv. vi se aplica pentru fiecare calorifer maximul de consum din luna respectiva al unui calorifer contorizat identic cu cel pe care il aveti in camera respectiva si se aplica un 10% in plus acestui consum. Asta in ce priveste consumul individual.
Pentru partea comuna vi se mai repartizeaza pe cota parte indiviza consumul calculat pentru spatiile comune si tevile verticale la fel cu ceilalti proprietari de pe scara.

Trebuia sa fi primit o fisa individuala de calcul. Ati primit-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc pierderile de energie termica daca am centrala proprie pe gaz? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu patru etaje si 10 apartamente. M-am debransat de la incalzire centrala a ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica pentru apartamentele debransate dela sistemul centralizat marius61 marius61 Cum se calculeaza pentru un apartament debransat dela sistemul centralizat cota de energie termica si in ce lege este prevazuta calcularea. Mentionez, pe ... (vezi toată discuția)