avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... calculatorul
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

calculatorul

AM facut de pe calculatorul meu o adresa de E-MAIL la un prieten si a trimis o sesizare avea o problema.
MAM certat cu el si mia zis ca scrie ca nu a trimis el E-MAIL si ma va reclama.
CA prieten il ajuti apoi te toarna.
IN situatia asta ce fac daca sunt chemat de organele de politie cum voi proceda in final sa imi iau un angajament conform care art sa nu mearga mai departe in instanta.
CUM voi proceda in final.
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 21:52, 13 Ianuarie 2012
Veti prezenta situatia asa cum a fost,
Nu ati gresit cu nimic iar daca spuneti adevarul nu o sa patiti nimic,desi cred ca nu o sa va cheme nimeni.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
ContSters234567, utilizator
MAI am o intrebare un prieten de al meu a facut o adresa de E-MAIL de la o sala de calculatoare monitorizata,si cineva la rugat sa ii faca o adresa de E-MAIL sa transmita o sesizare la o institutie si apoi sa certat si acesta a reclamat ca nu a transmis el E-MAIL a facut sesizare la institutie unde a fost transmis,a primit raspuns si acesta va sa mearga la politie in final cum va proceda daca va fii chemat la declaratii la politie daca va fii reclamat.
Sincer, incerc sa inteleg ce ati scris, am recitit textul de 5 ori, dar fara rezultat. Incercati va rog sa fiti mai explicita: ce email, ce reclamatie, ce institutie, cine merge la politie? Si ce vrea sa reclame la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plingere adresata dna silviu35 silviu35 AM facut o plingere la DNA impotriva fostului angajator pe data de 19.05.2011 prin E-MAIL si pe data de 04.12.2011 am fost chemat la politie. AM scris ca ... (vezi toată discuția)
Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)