avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna si exercitarea autoritati parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna si exercitarea autoritati parintesti

avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI AUTORITATI PARINTESTI privind minora reclamantei, adica mamei ,iar piritul pastraza dreptul de a veghea asupra modului de crestere si aducare a minorei , nu mi_ sa specificat ce drept la vizita am , si asi dori sa aflu in aceastsa situti , pot sa vrific minora la domiciliu unde locuieste , ce drept am la decizile luate de mama ei , daca mama ei doreste sa paraseasca tara inpreuna cu minora poate fara acordul meu , sau sasi stabileasca domiciliu in alta tara , sau in alta localitate fara acordul meu ,am cerut sa mi_se acorde custodie comuna , si nu sunt motive pentru care sa nu mise fi acordat , astept sugestile dumneavoastra ce asi avea de facut , mama minorei este dezintresata de minora o lasa in grija bunicilor mai tot timpul prcum si pe tota perioada divortului ,care sunt si mari consumatori de alcol , Va multumesc de sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:51, 14 Ianuarie 2012
ati prezentat toate aceste aspecte inainte de pronuntarea sentintei de divort ?

daca da, faceti apel, respectiv recurs, in termen de 30 de zile

daca nu , dece nu ? ! ?
exercitarea autoritatii parintesti de un singur parinte este exceptia, regula fiind exercitarea autoritatii parintesti in comun. nu spuneti de ce s-a decis acest lucru si daca ati adus probe .in apel nu aveti un nou dosar ci se judeca modul in care a fost judecat dosarul rapaortat la probele administrate
Pe de alta parte, apelul e o cale devolutiva de atac asa incat puteti propune iar probe si aea o sansa noua.
Mai bine mergeti la un avocat in termen util si ii prezentati intreg dosarul de fond, situatia de fapt si vedeti ce mai puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi intro hotarire de divort sa acordat exercitarea autoritati parintesti unia dintre parinti, iar celuilalt isa acordat dreptul de a veghea asupra modului de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea exercitarii autoritatii parintesti sperantagabi sperantagabi daca sa stabilit incredintarea autoritati parintesti ,pentru un minor ,unuia dinre parinti , poate sa il duca unde doreste acesta , sal poarte ,dintro locatie ... (vezi toată discuția)
Recurs custodie comuna sperantagabi sperantagabi am cerut in mod expres sa mi se dea custodie comuna , in incheiere ,si totusi judecatorul ia dat sexercitarea auoritati parintesti numai , sotiei nu sunt ... (vezi toată discuția)