avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru/intabulare - schimbare destinatie teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru/intabulare - schimbare destinatie teren

detin o proprietate intravilan
in momentul cumpararii terenului, conform actului cadastral, acesta era faneata/.pasune
dupa obtinerea autorizatiei de constructie si de urbanism am construit un imobil pentru care urmeaza sa fac cadastru/intabulare
m-am ingrozit cand am aflat cate avize si aprobari trebuiesc luate pentru scoaterea din circuitul agricol a unei mici suprafete pe care am construit casa (si cat de mult costa)
daca stie cineva doresc o confirmare a pasilor ce urmeaza sa-i fac si documentele necesarehttp
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 10:39, 14 Ianuarie 2012
Cum aţi obţinut autorizaţia de construire dacă terenul nu era scos din categoria fâneaţă ?
Documentaţia pentru obţinerea aprobării de scoatere din circuitul agricol a terenurilor situate în intravilan, aprobate prin PUG si PUZ1
- Cererea se completează pe formular tipizat, - Certificatul de urbanism, de planul de situaţie, cu amplasamentul propus al obiectivului de investiţie, în care se evidenţiază suprafeţele solicitate pentru scoaterea din circuitul agricol ;
3 – Extrasul de carte funciară pentru informare si copia actului de proprietate ;
4 – Documentaţia cadastrală ;
5 – Avizul Administraţiei Naţionale a Îmbunatăţirilor Funciare Documentaţia necesară pentru obţinerea aprobării de scoatere a terenurilor din circuitul agricol,situate în intravilan, se intocmeşte în 3 exemplare.
TARIFE aferente analizei şi verificării documentaţiilor de scoatere a terenurilor din circuitul agricol(10 zile) sa regim urgenţă (3 zile)
¯ de la 1 – 10.000 mp 250 lei RON1.500 lei RON
¯ de la 10.001 – 500.000 mp 500 lei RON 2.000 lei RON
¯ peste 501.000 mp 700 lei RON 3.000 lei RON

Pentru documentaţia cadastrală , altă distracţie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)
Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)