Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Alexandru Munteanu, Avocat
 Alexandru Munteanu, Avocat 	
			 nana29 
	    	Utilizator

nana29 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 elekespali	                   

S-a vehiculat stirea precum se va inceta acordarea subventiei la pretul gigacaloriei  precum si al ajutorului pentru incalzirea locuintei, care a fosat acordat ... (vezi toată discuția)
	                    elekespali	                   

S-a vehiculat stirea precum se va inceta acordarea subventiei la pretul gigacaloriei  precum si al ajutorului pentru incalzirea locuintei, care a fosat acordat ... (vezi toată discuția)

mitzmi	                   

Primarul general a anuntat ca va subventiona gigacaloria doar pentru cei care au venituri pana in 2500 lei. Va rog sa imi spuneti, daca eu ma incalzesc cu gaze ... (vezi toată discuția)
	                    mitzmi	                   

Primarul general a anuntat ca va subventiona gigacaloria doar pentru cei care au venituri pana in 2500 lei. Va rog sa imi spuneti, daca eu ma incalzesc cu gaze ... (vezi toată discuția)

Stadva	                   

Buna seara !
Fiul meu este student si locuieste singur  in Constanta intr-un apartament aflat in proprietatea mea . Beneficiaza de vreun ajutor pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Stadva	                   

Buna seara !
Fiul meu este student si locuieste singur  in Constanta intr-un apartament aflat in proprietatea mea . Beneficiaza de vreun ajutor pentru ... (vezi toată discuția)