avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua .
sotul este in concediu de crestere copil si doreste sa inceapa treaba.
pot intra eu in concediu de crestere?
Daca datele sunt din 2011 , atunci este foarte greu sa va spunem exact avand in vedere punctul Ministerului Muncii exprimat deja printr-un act normativ ... decat o actiune in instanta va poate spune daca are sau nu dreptate Ministerul ...
O.U. 148/2005 art 13.mai este valabila
OUG nr.148/2005 se aplica persoanelor ai caror copii s-au nascut inainte de 01.01.2011 ... dupa aceasta data sunt aplicabile prevederile OUG nr.111/2010
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate intra tatal in ccc? mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana AS DORI SA VA INTREB DACA SE POATE CA UNUL DIN PARINTI SA FACA SCHIMB CU CELALT IN CONCEDIU POST NATAL.ADICA DACA SOTIA ESTE IN POST NATAL DE CATEVA LUNI SA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, stimulent de insertie, concediu de paternitate apoi indemnizatie de somaj? chiribitan chiribitan Copilul are 5 luni si am optat pt indemnizatie pana la 1 an.M-am reintors la serviciu si mi-am facut dosarul pt acordarea de stimulent.Sotul o sa intre in ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului adiba adiba 1. OUG 148/2005 este abrogata? 2. Poate continua celalalt parinte CCC al copilui in cazul reluarii activitatii de catre primul? Bineinteles ca cei 2 parinti ... (vezi toată discuția)