As dori sa stiu dc pot sa solicit in intampinare toata averea in schimbul unei sume de bani si obligatia sa nu o dau afara din casa?Este vb de un proces cu mama mea un apartament in buc si unu la tara.Daca nu avem carte funciara se poate desfasura prima infatisare?Mentionez ca in citatie scrie ca ea sa se pezinte cu extras din carte funciara!
Probabil este vorba de o dezbatere a succesiunii pe calea unei actiuni in instanta.
Daca asa este, dvs. puteti solicita instantei numai cota legala de mostenire, daca nu a existat un testament.
Mama dvs. are si ea o cota legala din mostenire si pe care nu puteti sa i-o luati, daca bunurile respective constituie bunuri comune dobandite in timpul casatoriei cu tatal dvs.
DA !E vb de o mestenire!Ea a m-a dat in judecata ptr. ca vrea sa -i se atribuie apartamentul din bucuresti ea unde ea are 3 sferturi ea avad resedinta la tara unde eu am 3 sferturi!casa de la tara e o mostenire a tatalui meu!pot sa o obtin?
Succesiune
DepResurseUmane
In urma decesului tatalui, mama a dezbatut mostenirea numai a unei parti din avere, si anume a apartamentului (mie mi se cuvin 2/8). Casa de la tara nu a ... (vezi toată discuția)