avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cum pot demonstra ca sunt consilier juridic definitiv?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cum pot demonstra ca sunt consilier juridic definitiv?

Am nevoie de ajutorul dumneavostra,sunt angajata de 4 ani cu cmi,la o societate comerciala in functia de consilier juridic,intrebarea mea este urmatoarea:in carnetul de munca nu s-a specificat ca sunt consilier juridic debutant,deci cum voi demonstra daca sunt definitiv? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 23:44, 24 Ianuarie 2012
In prezent nu puteti demonstra daca sunteti definitiv decat cu un document de la CCJ. Inscrieti-va si vedeti care sunt conditiile, eventual un examen de definitivat, depinde de judet.
ar trebui sa va inscrieti la oricare dintre asociatiile profesionale a consilierilor juridici din Romania, infiintata in baza legii 514/2003.
va multumesc pt raspuns.
inscriere in Colegiul Consilierilor Juridici si examen de definitivat, obligatoriu
Definitivatul CCJ nu este recunoscut decat de CCJ si asta pentru faptul ca legea nu prevede aceasta competenta nimanui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt consilier juridic intr-o institutie publica, este obligatoriu sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici? d_i_l d_i_l Buna ziua! Sunt consilier juridic la o institutie publica si nu sunt inscris in Colegiul Consilierilor Juridici. Am incercat sa ma documentez dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Reangajare in profesia de consilier juridic dry_votka dry_votka Sunt licentiata in drept din anul 1999. Intre anii 2000-2002 - insa in total 1 an si 8 luni, am fost angajata la o SC, ca jurist. Mai intai jurist debutant, ... (vezi toată discuția)