avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Trecerea in treapta superioara a unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Trecerea in treapta superioara a unui functionar public

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si sa faceti trimitere la legislatia in vigoare la cati ani pot trece din functia de consilier superior treapta 3 in treapta 2?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut c , utilizator 17:30, 16 Ianuarie 2012
Nu mai exista trepte de salarizare din 01.01.2011. Singura promovare posibila este cea in grad profesional, din 3 in 3 ani, cu respectarea anumitor conditii.
Multumesc pentru raspuns! Fiind consilier superior in prezent inseamna ca nu mai pot promova, insa pot trece la o alta gradatie atunci cand intru intr-o noua transa de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public Sorin_i Sorin_i In anul 2010 am fost consilier superior clasa I, treapta 2, gradatia 5. In data de 1.06.2012 am trecut consilier superiar clasa 59, gradatia 5. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad Flori14 Flori14 Buna ziua, Sunt un functionar public cu o vechime in munca de 26 ani (17 ani in administratia finantelor publice si de 4 ani in adminstratie locala),mentionez ... (vezi toată discuția)