avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public

In anul 2010 am fost consilier superior clasa I, treapta 2, gradatia 5. In data de 1.06.2012 am trecut consilier superiar clasa 59, gradatia 5. Va rog sa-mi raspundeti cum se poate trece la treapta 1 de salarizare? Conform legii 284/2010 mi s-a spus ca nu mai pot promova intr-o treapta superioara. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 08:38, 26 Februarie 2013
Asa este, nu mai puteti promova, asta pt ca nu mai exista treptele de salarizare. Asa se intampla si cu cei care, de exemplu sunt pe gradul superior, treapta 3 de salarizare. Raman acolo mult si bine, sau poate pana cand se vor aplica coeficientii de salarizare#-o
De la 01.01.2011 au disparut treptele de salarizare,implicit avansarea in treapta de salarizare, pana la aplicarea coeficientilor de ierarhizare din Legea 284/2010 (coeficientul aferent clasei 59) ramaneti cu drepturile aferente treptei a 2 a de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public gabitocoaie gabitocoaie sunt functionar public incadrat consilier principal gradatia 5 clasa de salarizare 42, si indeplinesc conditiile de promovare, intrebarea mea este : - care ... (vezi toată discuția)