avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA autofacturare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

autofacturare TVA

buna ziua , am urmatoarea intrebare am amenajat o cladire in regim propriu intrebarea este legata de TVA daca este deductibil sau nu si cand ....cu urmatoarele note contabile : 301 = 401
601 = 301
231 = 722 pt ca inca nu este semnat p.v receptie pt a se putea face NC 212= 213 , daca este TVA-ul nedeductibil atunci cand se face autofacturarea ,si daca trebuia si nu s-a facut ce se mai poate face 635 = 4427 va multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:47, 16 Ianuarie 2012
tva este deductibila in momentul in care detineti factura de la furnizor, la data exigibilitatii.
nu conteaza momentul pv receptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autofacturare tva natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , am urmatoarea intrebare am amenajat o cladire in regim propriu intrebarea este legata de TVA daca este deductibil sau nu si cand ....cu ... (vezi toată discuția)
Tva la investitie in curs velia velia Buna ziua! In cazul receptiei unui mijloc fix ( cladire ) in urma investitiei in curs ( contul 231 ) in regie proprie se calculeaza TVA in deviz, si daca ... (vezi toată discuția)
Lucrari de amenajare a unei cladiri ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am si eu o nelamurire privind inregistrarea in contabilitate a urmatoarei situatii: Societatea are magazin de materiale pentru constructii. A ... (vezi toată discuția)