avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... am nevoie de ajutor.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

am nevoie de ajutor.

buna ziua,

ma lamureste cineva si pe mine cum sa interpretez corect" sunt considerate venituri din salarii toate veniturile in bani si/sau in natura obtinute de o persoana fizica ce desfasoara o activitate in baza unui contract individual de munca SAU A UNUI STATUT SPECIAL PREVAZUT DE LEGE
CE INSEAMNA ACEST STATUT SPECIAL PREVAZUT DE LEGE?
astept pareri
o zi cat mai buna sa aveti :)
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat Todorese Doina , Avocat 14:26, 23 Octombrie 2008
Exemplu: Statutul profesiei de avocat.
Adica sunt anumite profesii care functioneaza in baza unui statut prevazut de legi speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje in natura acordate salariatilor monica36 monica36 Avantajele in natura acordate salaritilor se asimileaza salariilor si se impoziteaza cu cas, imp...etc. sau nu.Firma plateste si TVA aferent produselor? Este ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in insolventa loremakkai loremakkai Buna ziua, am si eu o nelamurire. Daca o societate intra in insolventa, mai poate acorda tichete de masa salariatilor? Reorganizarea in insolventa inseamna ... (vezi toată discuția)
In cazul unui somaj tehnic pentru intreruperea temporara a activitatii, ... luiza.vasiloaie luiza.vasiloaie In cazul unui somaj tehnic pentru intreruperea temporara a activitatii, pentru un angajat care este in mod curent scutit de impozit pentru IT, indemnizatia de ... (vezi toată discuția)