Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Florentin Grecu 
	    	Avocat

Florentin Grecu 
	    	Avocat	    

ContSters234409 
	    	Utilizator

ContSters234409 
	    	Utilizator	    

florin77c 
	    	Utilizator

florin77c 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 taie	                   

Buna ziua,
Trebuie sa incasez o fila CEC si as vrea sa stiu daca, clientul nu are banii pentru fila CEC, cum as putea sa-mi recuperez banii, si daca ... (vezi toată discuția)
	                    taie	                   

Buna ziua,
Trebuie sa incasez o fila CEC si as vrea sa stiu daca, clientul nu are banii pentru fila CEC, cum as putea sa-mi recuperez banii, si daca ... (vezi toată discuția)

mondanicolaetoma	                   

sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
	                    mondanicolaetoma	                   

sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)

Marghescu	                   

Am avut un cec garantie in alb de la un client ce l-am depus si a fost integral refuzat la plata, suma fiind de peste 300.000 Ron. Banca a sesizat automat ... (vezi toată discuția)
	                    Marghescu	                   

Am avut un cec garantie in alb de la un client ce l-am depus si a fost integral refuzat la plata, suma fiind de peste 300.000 Ron. Banca a sesizat automat ... (vezi toată discuția)