LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mondanicolaetoma	                   

sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
	                    mondanicolaetoma	                   

sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)

m0nique	                   

Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)
	                    m0nique	                   

Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)

florin77c	                   

Buna ziua,
Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra:
Acum cateva zile am primit mesaj de la banca cu care ... (vezi toată discuția)
	                    florin77c	                   

Buna ziua,
Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra:
Acum cateva zile am primit mesaj de la banca cu care ... (vezi toată discuția)