avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Partidul UDMR
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Partidul UDMR

Buna seara.
As dori sa stiu si eu daca partidul UDMR este un partid legal?! M-am uitat pe lista Partidelor Politice de la Tribunalul Bucuresti si nu exista pe acea lista.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters205490 , utilizator 00:11, 31 Ianuarie 2012
Uniunea Democrata Maghiara din Romania nu este inregistrata legal ca partid, fiind o organizatie dupa cum se observa mai jos:
UDMR este o organizaţie cu o platformă culturală, neanregistrată în mod legal ca partid politic (conform Legii nr. 14/2003, cap. IV) şi care participă la alegerile locale şi generale în virtutea articolului 62 (2) al Constituţiei României şi în conformitate cu prevederile articolul 4 alineatul 2 al legii 68 din 1992,care asimilează organizaţiile minorităţilor naţionale, partidelor politice din punctul de vedere al procesului electoral.

[ link extern ]
Legea nr. 68 din 15 iulie 1992
[ link extern ]
L.C.
UDMR = '' ORGAN '' lipicios de Putere !! De cand cunosc eu '' secta '' asta s-au lipit mai ceva ca '' Picatura '' >> celebrul lipici din reclamele Tv .........de Oricine era la putere ..... daca veneau Talibanii sa conduca Romania si de aia se '' lipeau '' !!
Prea multe li s-a permis si li s-a '' urcat '' Democratia '' in CAP !!

UDMR prin conjuctura cu alte partide putea sa decida soarta Romaniei si a fost un jucator numai pentru ei , nu i-a interesat ca prin alianta lor hotarau soarta romanilor si a ungurilor deopotriva au calcat tot in picioare pentru a fi la guvernare .
O sa mai vedem ce jocuri vor mai face ca sa fie la guvernare ?
Un partid '' proaspat '' & '' curat '' romanesc care sa le sufle bruma de
procente cu care intra in Parlament !!
Asta este solutia ca sa scapam de '' secta '' asta din Parlament & Guvern !!
Un partid diferit si fara '' petele '' trecutului !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Democratia romana, subiect de dezbatere propus de opozitie la bruxelles- o premiera europeana Laura Ciobeica Laura Ciobeica Sunt impietrita de ceea ce se intampla:O Acesti premariti care se considera purtatorii de cuvant ai poporului roman considera ca ne pot reprezenta in fata ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)