CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ANAMARIA11	                   

IN CAZUL IN CARE AMBII PARINTI AU DECEDAT CUM ESTE MAI BINE SA FACEM SUCCESIUNEA  la judecatorie  sau la notar, care este temenul limita pentru asta si ce ... (vezi toată discuția)
	                    ANAMARIA11	                   

IN CAZUL IN CARE AMBII PARINTI AU DECEDAT CUM ESTE MAI BINE SA FACEM SUCCESIUNEA  la judecatorie  sau la notar, care este temenul limita pentru asta si ce ... (vezi toată discuția)

ionutyahoocoom	                   

buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu  pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile  fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)
	                    ionutyahoocoom	                   

buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu  pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile  fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)

Epuree	                   

Ziua ziua,
Vream sa dezbatem succesinea pe ambi  parinti,  suntem 5 frati, din care:
-	un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
	                    Epuree	                   

Ziua ziua,
Vream sa dezbatem succesinea pe ambi  parinti,  suntem 5 frati, din care:
-	un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)