avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces pe rol sau nu?... accident de masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces pe rol sau nu?... accident de masina nesolutionat

Buna ziua,
doresc sa va cer si eu parerea in problema pe care o au parintii mei. In februarie 2009, au avut un accident de masina. Erau stationati pe marginea drumullui, iesiti de pe carosabil, cand un sofer care mergea cu viteza a pierdut controlul volanului si a intrat in ei. Masina a fost rasturnata fiind deplasata la 14m de locul stationarii. Mama, care era in masina, nu a suferit decat o fisura usoara in bazin si o trauma psihica , in schimb tatal meu care era in afara masinii a fost si el aruncat 7 m si a suferit multiple traume dintre care cea craniana a fost foarte puternina. Probabil ca doar Dumnezeu l-a ajutat caci in rest toti pareau neputinciosi in fata acestui accident. Dupa o luna de spitalizare a platit avocat sa se ocupe de caz.De atunci primim raspunsuri foarte vagi si foarte rare. Avocatul le-a cerut sa faca expertiza accidentului anul trecut, pe care parintii mei au platit-o cu incredere primind garantii verbale ca procesul incepe sa se miste .....dar....tot nimic.
As dori sa va intreb daca este ceva ce se poate face in acest caz? Sunt imediat 3 ani. tata care are maxilarul fracturat si nu i s-a sudat cum trebuie a inceput sa aibe probleme tot mai mari cu dintii. Operat fiind , pe cord, cu o valva de titan, interventia la dinti poate fi facuta doar in spital, sub supraveghere....necesitand foarte multi bani. Dupa ce va viata i-a fost pusa in pericol, stilul de viata i s-a modificat mult dupa accident.
Eu banuiesc ca asigurarile sunt cele care incearca sa intazie acest proces, mai mult decat tribunalul..Ce e de facut?
Va multumesc pentru atentia si timpul acordate.
Mihaela Roman
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 16 Ianuarie 2012
Fara a pune la indoiala interesul si capacitatea aparatorului dvs,dar data evenimentului si inexistenta de expertizei atesta un interes pentru tergiversare
Fie solicitati prim procurorului parchetului responsabil sa dispuna masuri concrete pentru urgentarea cercetarii,fie sesizati speta direct procurorului general al ICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier in polonia biarazvi biarazvi Buna ziua, ma numesc Popescu Razvan-Andrei, am 19 ani, iar in data de 29.09.2010 am avut un accident in Polonia la Chojnice(eu eram cu un prieten care ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale adiadrian72 adiadrian72 acum o luna de zile tatal meu a avut un accident de masina din care a rezultat fractura de bazin,fractura de coaste multiple,si multe alte lovituri la cap.pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime musatilie musatilie Buna seara. am o serie de intrebari la care sper sa primesc un raspuns din partea unui avocat. Am fost implicat intr-un accident rutier ca si victima. ... (vezi toată discuția)