avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

BUNA
Am un credit bancar, nevoi personale, ce nu l-am mai platit de anul trecut lucrez cu carte de munca in prezent si a trimis firmei unde lucrez sa-mi puna propire pe salariu, daca eu imi incetez activitatea la firma , banca nu are ce sa recupereze deoarece nu am bunuri pe numele meu, in cata perioada se sterge creditul ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:47, 16 Ianuarie 2012
1.Poprirea pe salariu o face doar executorul judecatoresc in temeiul unei cereri de executare silita a creditorului,incuviintata de instanta de judecata;
2.In acest caz ,daca nu detineti bunuri mobile si imobile in propietate ,nu puteti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)