avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cifra de afaceri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cifra de afaceri

daca aplic prorata , deci am si venituri scutite de tva ( chirie, comision) dar si venituri cu tva ( vanzare marfa) , pentru declaratia 094 privind tva -ul la luna / trimestru, cum determin cifra de afaceri?
va rog sa ma ajutati cu o declaratie privin prorata provizorie model dar si cum ar trebui completata
va raman recunoscatoare
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 22:00, 18 Ianuarie 2012
va rog daca mai are cineva aceasta situatie...e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva
multumesc
Deci e chiar o mare belea chestia asta... Cu prorata...
poate va e de ajutor asta;gasiti pe site-ul anaf codul fiscal,iar la art. 152 alin 1 si 2 face referire la cifra de afaceri.
Multumesc, m-am luminat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa mai depun decl cu cifra de afaceri in cazul meu? mmanu mmanu am firma suspendata la reg com din mai 2009 si am si derogare de la finante in cazul acesta mai tb sa depun declaratia cu cifra de afaceri pt cele cateva luni ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 carmen carolina carmen carolina Buna ziua, Am depus declaratia 094 iar la cifra de afaceri am inclus si veniturile financiare. Trebuie sa depun inca odata declaratia cu cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Calcul pro-rata casa schimb valutar crisciuca2000 crisciuca2000 Buna ziua. Sunt casa schimb valutar. Pe langa veniturile financiare obtinute din activitatea de baza, realizam si venituri din comision western union si ... (vezi toată discuția)