avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... sa cumpar ?sa nu cumpar?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

sa cumpar ?sa nu cumpar?

buna tuturor,mi s-a oferit spre cumparare un teren ,problema e ca proprietarul nu are acte pe el la mostenit de la o matusa pe care a ingrijit-o pina la moarte si nu se stie nici matusa daca a fost intabulata vreo data pe acel teren,vecini cunosc situatia ,inpozitul il plateste la primarie pe acel teren.se poate cumpara ? si care ar fi demersurile,va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:53, 18 Ianuarie 2012
Art 43 (1) din L nr 7/1996 republicata
Orice persoana poate cerceta cartea funciara si celelalte evidente care alcatuesc registrul cadastral de publicitate imobiliara,cu exceptia evidentelor care privesc siguranta nationala

Persoana interesata in achizitionarea terenului poate solicita direct la sediu sau prin corespondenta oficiala la OCPI comunicarea de date existente in evidenta unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Tinanuta Tinanuta Tata vitreg decedat, prin testament imi lasa toata averea lui mobila si imobila care la randul lui a mostenit-o de la mama lui, dar are un teren al carui titlu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mostenit un teren, pe care sta abuziv un cetatean, ... Kamy6 Kamy6 Buna ziua. Am mostenit un teren, pe care sta abuziv un cetatean, mai mult a daramat casa si a construit un stadion. El spune ca plateste impozit pe teren, ... (vezi toată discuția)
Eliberarea certificatului fiscal popem popem Buna seara Va rog sa ma ajutati intr-o problema ivita cu cei de la taxe si inpozite Luna trecuta am deschis ... (vezi toată discuția)