avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea muncii

Care sunt consecintele nesemnarii evaluarii profesionale anuale? Mai ales ca aceasta a fost facuta cu 2 ani intarziere? Ce as putea face eu in sit de fata pt ca nu sunt de acord cu notele puse dar nici cu diferenta atat de mare de cand trebuia facuta aceasta evaluare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 18 Ianuarie 2012
O puteti contesta ... sunteti functionar public sau personal contractual ?
personal contractual pe per nedeterminata. Care sunt pasii legali pe care angajatorul ii poate face daca nu semnez evaluarea mea pt 2 ani in urma?
daca nu sunteti de acord cu evaluarea o puteti contesta ... nesemnarea evaluarii nu poate avea ca finalitate decat anumite presiuni asupra persoanei dvs exercitate din partea angajatorului ...
Presiunile in afara decat cele nelegale (hartuire, intimidare etc) pot fi si legale? Legal ce poate face angajatorul in cazul asta?
Legal nu poate face nimic ... refuzul dvs de a semna acea evaluare ar trebui sa se si materializeze intr-o contestatie a acestei evaluari ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog , un model dorel13 dorel13 dati-mi si mie va rog un model de contestatie sau daca nu aveti, ajutati-ma sa formulez o contestatie la raport de evaluare a performantelor profesionale ... (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului irina2 irina2 Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)