avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... modificare contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

modificare contract telefonie mobila

Buna ziua!
Ma intereseaza sa stiu ce drepturi am in cazul in care,furnizorul meu de telefonie mobila mi-a modificat contractul,fara a fi instiintata.Mentionez ca exista diferente intre contractul pe care il detin si contractul care apare in baza lor de date,Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 03:17, 18 Ianuarie 2012
Daca nu ati primit nici un fel de instiintare prin care sa aveti posibilitatea de a accepta sau refuza modificarea unui / unor termeni contractuali, puteti denunta contractul fara nici un fel de obligatii. Daca in contract exista o clauza prin care furnizorul de servicii isi rezerva "dreptul" de a-l modifica unilateral, acea clauza este abuziva cf, Legii 193/2000.

LISTA cuprinzand clauzele considerate ca fiind abuzive
(1) Sunt considerate clauze abuzive acele prevederi contractuale care:
[...]
e) dau dreptul comerciantului sa modifice unilateral, fara acordul consumatorului, clauzele privind caracteristicile produselor si serviciilor care urmeaza sa fie furnizate sau termenul de livrare a unui produs ori termenul de executare a unui serviciu;

...si cele care

[...]
j) restrang sau interzic dreptul consumatorului de a rezilia contractul, in cazurile in care:

– comerciantul a modificat unilateral clauzele mentionate la lit. e);

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Motiv eligibil de reziliere a abonamentului la telefonie mobila proletar proletar Intrebare: Faptul ca operatorul meu de telefonie mobila nu utilizeaza un mujloc (soft) prin care sa ma anunte cand am epuizat minutele alocate prin tipul de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract telefonie mobila manuelle manuelle Buna ziua. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile in care se poate anula un contract de telefonie mobila? Mai am 17 luni de perioada contractuala, ... (vezi toată discuția)