avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme la vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme la vanzare teren

Buna seara,,
Am o mare nelamurire si problema in acelasi timp.Doresc sa vand un teren.Am urmatoarele acte:
titlu de propietate,cadastru,intabulare, extras de carte funciara si certificat fiscal.
Va rog sa imi spuneti daca m nevoie si de alte acte si ce termen de valabilitate au aceste acte.Certificatul fiscal este valabil doar 24 de ore?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:33, 24 Octombrie 2008
Sunt suficiente actele mentionate de dvs .Atentie pt instrainarea unui teren ce constituie obiect al unui contract de vanzare cumparare , este prevazuta forma autentica , ad validitatem , sub sanctiunea nulitatii absolute.
Succes
Da, va trebui sa mergeti la notar pt vanzarea unui teren

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix ContSters98540 ContSters98540 In 1972 firmei la care lucrez i-a fost atribuit printr-un protocol de catre Ministerul Energiei Electrice un bloc de apartamente de nefamilisti, ca mijloc fix. ... (vezi toată discuția)
Vanzare unchi-nepoata pesticid pesticid buna ziua, Unchiul meu doreste sa-mi vanda un teren intravilan si nu avem bani si pt. cadastru/intabulare. Cum am putea realiza acest lucru ? Exista ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare sub semnatura privata nicolae242 nicolae242 buna ziua se poate face un contract de vinzare cumparare sub semnatura privata in care sa se specifice ca fratele imi vinde 2 camere construite de mine (cu ... (vezi toată discuția)