avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi arhiva??!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi arhiva??!!

In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si Agrozootehnice ,Statia Utilaj Transport Bulevardul Preciziei13 -15 ,ca sofer .Acum am ajuns la varsta pensionarii si trebuie sa scot adeverinta de grupa II .unde gasesc statele pentru adeverinta??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 7 Iunie 2025
@ Dorinaraslog

Este cumva vorba despre Trustul de Constructii Galati?
Nu Stiu, poate ca s a numit si asa. Dar cand am lucrat so respectiv 1976 1978 pe gatita cu antet scriam
Grup Santiere constructii industriale si agrozootehnice strada 1 mai

Cornel Vasile a scris:

@ Dorinaraslog

Este cumva vorba despre Trustul de Constructii Galati?

Este foarte greu de gasit in situatia in care nu se stie bine denumirea.

Incercati , poate aflati ceva, la Serviciul Județean al Arhivelor Naționale Galați
Adresa: Galaţi, Str. Constructorilor nr. 2, cod 800360, jud. Galaţi
Telefon: 0236/436.114
Fax: 0236/436.114
E-mail: galati@arhivelenationale.ro
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine unde as putea gasi arhiva societatii SC Moldoconstruct SA. Am lucrat la TAGCIND Iasi in brigada specializata de instalatii Iasi. Va multumesc!
COMPANIA DE CONSTRUCTII MOLDOCONSTRUCT SRL - Municipiul Iaşi, Str. I.C. BRĂTIANU, Nr. 20-22, Județ Iaşi
- funcţiune-

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii industriale gheniga gheniga Buna seara.Rog foarte frumos,cne imi poate spune unde este arhiva fostului Trust de constructii industriale Cluj Napoca-santierul Someseni Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva? Busuioc123 Busuioc123 In ani 1976-1979 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Arhiva societati sadlih sadlih In ani 1977-1979 am lucrat la C.M.C.I.B.Statia utilaj greu si transportin Cluj Napoca,iar in ani 1979-1980 la C.M.C.I.B. Santier utilaj tranport Oradea.Unde ... (vezi toată discuția)