avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata impozitelor catre CJAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata impozitelor catre CJAS

Cu scandalul Arafat am vazut la televizor un domn care spunea ca plata impozitelor catre CJAS se poate face prin transfer bancar si nu e nevoie de deplasare individuala a asiguratului.

Eu de mai multe luni voiam sa platesc aceste taxe insa mi se pare aberant ca de fiecare data cand intru in posesia unor bani sa ma deplasez 100km pentru a mi se calcula (adica o coadă) și reține (altă coadă la casierie) cei 5% din impozit.

Imi spuneti va rog, daca am obtinut bani printr-un contract si s-a retinut impozitul la sursa de 16% eu ce mai trebuie sa platesc si cate procente. si daca se pot face platile online sau trebuie sa ma deplasez. multumesc anticipat.

la MFP mi s-a spus ca ei nu detin un sistem informatic implementat cu toate ca au investit ca lumea in el in ultimul timp. nu confera conditii de siguranta prin urmare nu se pot folosi sistemele de calcul cumparate probabil prin fonduri UE la adevaratul lor potential.

Alte discuții în legătură

Bani din reclame pe internet? Iulian81 Iulian81 Buna seara! Banii din reclame pe site-urile de pe Internet sunt impozitati prin impozitul pe venit?? Ce se intampla daca nu se declara aceste venituri?? (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozite taxe jocuri de noroc online radu48729 radu48729 Buna ziua, As dori sa adresez cateva intrebari intr-o speta mai putin intalnita, legata de plata taxelor si a impozitelor, in ceea ce priveste veniturile ... (vezi toată discuția)