avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Subiecte Examen Consilier în Proprietate Industrialã ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Subiecte Examen Consilier în Proprietate Industrialã 2011

Buna ziua,

Este cineva care este in posesia - sau stie de unde pot fi procurate - subiectele examenului de consilier in proprietate industriala sustinut in martie 2011? As dori sa le am si eu.

Multumesc anticipat.
C
Cel mai recent răspuns: CrisC , utilizator 12:34, 19 Ianuarie 2012
Ati cautat pe site OSIM?
[ link extern ]
Bineinteles. Pe site-ul OSIM este publicata bibliografia, listele de examen etc, dar nimic despre subiecte.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentarea cu înca 1 clasa a unei mãrci deja înregistrate la osim suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca se doreste suplimentarea cu inca 1 clasa a unei marci deja inregistrate, se vor depune din nou actele ca si pentru o inregistrare initiala, ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)
Examene traducãtor limba francezã 2012 Viviana Serni Viviana Serni Buna tuturor! Ma bucur mult ca existati si gratie postarilor voastre am aflat cate ceva despre examenul de obtinere a certificatului de traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)