avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REF. DECL.100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REF. DECL.100

Am depus D100 on-line , dar cand am completat-o am omis sa sterg "RO"( deci firma nu era platitoare de TVA), in rest nu am gresit nimic, am depus-o si mi s-a dat confirmarea ca fiind fara eroare.
INTREBAREA: Va rog sa-mi spuneti daca in cazul acesta ar trebui sa depun o rectificativa, adica D 710 corecta prin care sa trec CIF societatii fara "RO".
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ADRIANA-MIHAELA , utilizator 11:29, 20 Ianuarie 2012
Avand in vedere ca in baza de date a anaf sunteti inregistrat ca neplatitor de tva , nu cred sa fie vreo problema, mai ales ca este vorba de declaratia 100 , nu 300- decontul de tva.
Si in declaratia 100 nu va inreg. ca plat de tva , doar declarati impozitul , asta e rostul declaratiei,nu?
MULTUMESC MULT, DA DECLARATIA A FOST COMPLETATA PE O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 100 la 31.12. 2011 eronata claudia_floares claudia_floares Buna ziua, Am depus on-line, in termenul prevazut de lege, declaratia 100 si am constatat ulterior ca suma declarata la impozitul pe venit era ... (vezi toată discuția)
Certificate fiscale de platitor/neplatitor tva MoniqueRO MoniqueRO Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca un contribuabil poate avea in acelasi timp statut de platitor si neplatitor de TVA? Mai precis, poate avea un CIF cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 gresita gabiti gabiti daca am gresit D100 , am auzit ca nu mai trebuie sa depun rectificativa 710 , deoarece la 101 care nu este gresita se cumuleaza si platesc doar ce a mai ramas, ... (vezi toată discuția)