avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este salariu brut minim pentru studii superioare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este salariu brut minim pentru studii superioare?

Buna seara! Avand in vedere ca nu mai exista contract colectiv de munca la nivel national imi puteti spune daca salariul pentru un absolvent de studii superioare se mai calculeaza in functie de acei coeficienti de calificare. Care ar fi salariul minim brut pentru un consilier juridic angajat la o firma de consultanta?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 20 Ianuarie 2012
Salariul minim brut este de 700 lei lunar , in lipsa unor coeficenti de ierarhizare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti ierarhizare 2012 rominaduca rominaduca buna ziua. Ma puteti lamuri va rog cu privire la coeficientii de ierarhizare?Am angajati care au primit 670, iar acum vor avea 700 si angajati care au luat ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)
Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)