avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... contractul de asistenta juridica
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

contractul de asistenta juridica

- in contractul de asistenta juridica trebuie trecut si decizia de infiintare a cabinetului de avocatura nr.......din........!
- daca clientul are trecute in contract, seria si numarul buletinului care era expirat la data complectarii ,contractul este valabil !
- daca in contract este scris la alte clauze; 10%din suma obtinuta se va plati dupa executarea hotararii,ca onorariu de succes ( acesta poate fi un pact quota litis )
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:30, 20 Ianuarie 2012
seria si nr buletinului expirat nu inseamna ca nu este totusi aceasi parte deci contractul e valabil.

pactul de quota litis inseamna conventia ca intregul onorariu se va plati numai in caz de succes. onorariul de succes privit ca un bonus este permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pactul "de quota litis"  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN Ce parere aveti despre pactul de quota litis, despre faptul ca unii avocati cer ca onorariu o cota din afacere? = procente din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)
Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)