avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul indice de inflatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul indice de inflatie

Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina.
Tuturor: La multi ani!

Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am si ceva absente de pe aici), instanta mi-a recunoscut irevocabil fidelitatea (nu si obedienta:P) si a dispus, printre altele, si o diferenta, respectiv:
"... spor de fidelitate in suma de 1.704 lei aferent perioadei noiembrie 2008 - decembrie 2009, actualizat cu indicele de inflatie."
Multumesc tuturor si, in special, celor care imi vor face calculul si imi vor spune suma totala.=D>
Cel mai recent răspuns: bianca_sngl , utilizator 13:20, 10 Octombrie 2013
Indicele de inflatie si modalitatea de calcul al acestuia il puteti obtine de la Insitiutul de Statistica.
Calculul nu se mai face de catre Institut (modificari recente) dar contra unei taxe de 5 lei puteti obtine formula de calcul si este foarte simplu de facut chiar de dumneavoastra
Am spus :
Multumesc tuturor si, in special, celor care imi vor face calculul si imi vor spune suma totala.


De ce?
1. Sa ma verific
2. Nu am bani, ca sunt bugetar.
3. Cred ca forumul exista pentru a primi raspunsuri, de la cei care se pricep, conform subiectului, adica de la un economist/contabil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Darie Tudor, utilizator
Domnule Darie, acest raspuns nu vi-l putem da noi atat de simplu, indicele de inflatie este o informatie care se poate afla de la Institutul National de Statistica, unde ti se pune la dispozitie si o formula de calcul pe care o aplicati sumei dumneavoastra. Daca totusi exista cineva care cunoaste indicele de inflatie pentru perioada noiembrie 2008 - decembrie 2009 si il posteaza aici in forum...puteti face si dumneavoastra calculul, il putem face si noi. Ideea e ca nu il cunoastem. El se obtine contra cost (5 lei) de la INS.
Multumesc.

Aici este tabelul cu indicii de inflatie:

[ link extern ]

Io stau prost cu...aritmetica!

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Indicele preturilor de consum inseamna indicele de inflatie? Radamante Radamante 1.In hotararile judecatoresti se precizeaza ca sumele vor fi actualizate cu indicele de inflatie . 2.In OUG nr. 71/2009 -3) Sumele prevazute la alin. (1) si ... (vezi toată discuția)
Ajutor calcul inflatie oti oti Am o hotarare judecatoreasca care ma obliga sa platesc o suma de bani "reactualizata cu rata inflatiei de la 20.06.2007 pana la data platii efective" ... (vezi toată discuția)
Inflatie mcteo mcteo imi spune cineva cum se calculeaza rata inflatiei? de exemplu: in 2008 am incasat 1 miliard de lei - in urma inflatiei cat ar trebui sa incasez acum? la fel ... (vezi toată discuția)