Buna dimineata tuturor!
Am o problema cu un contract de telefonie mobila . In decembrie, pe 30 mi s-a terminat contractul si de buna credinta, desi eram in concediu, am intrat intr-o agentie cosmote si am solicitat prelungirea contractului. Inainte ca dumnisoara sa imi prezinte ofertele dumneaei, i-am spus ca doresc doua lucruri: prelungirea prezentului contract la aceeasi valoare de abonament precum si valorificarea punctelor de fidelizare prin achizitia unui telefon. In conditiile din acea zi: stres de sfarsit de an, foarte multi clienti care tot o intrebau diverse lucruri, nerespectandu-se distanta de confidentialitate asupra convorbirii pe care ar fi trebuit sa o purtam, angajata, a ales sa vada mai intai care este valoarea punctelor acumulate si ce telefoane are disponibile pentru a imi putea oferi. Mentionez ca am ales un telefon si am specificat ca valoare abonamentului doresc sa imi ramana asemanatoare cu cea existenta. In momentul in care mi-a sosit prima factura din acest an, am constat ca factura a crescut de la o medie de 42 lei la 53 lei.
In momentul in care am contactat o agentie din localitatea de resedinta acestia mi-au spus ca nu este nimic de facut!
Ceea ce doresc este sa fac un act aditional la prezentul contract prin care sa mi se reduca planul tarifar.