avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... interdictie in germania din 1994
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

interdictie in germania din 1994

fratele meu a fost expulzat din germania cu avionul in 1994 si pana in prezent nu a mai fost.Pe pasaport are data cand incepe interdictia dar nu are perioada de final al interdictiei.Din cate stiu are o instiintare de achitare a biletului de avion de retur in Romania pe care nu a achitat-o in 1994. Acum este sofer profesionist si nu stie daca tranzitarea germaniei poate sa-i creeze probleme.Care este modalitatea de verificare avand in vedere ca Romania este in UE.
In pasaport exista o stampila :ABGESCHOBEN-Wirkung der Abschiebung nicht/ (bis zum taiat )befristet. Grenzschulzamt Munchen 21.07.94 si probabil o semnatura indescifrabila deasupra ( unterschft)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:25, 26 Ianuarie 2012
Dreptul de circulatie in spatiun U.E. este garantat. Nu cred ca este o problema de a tranzita Germania.
Sa se legitimeze cu buletinul de identitate
dar cred ca este un curaj enorm sa pleci la drum fara sa faci o vericare.Din cate stiu amenzile se transforma in zile de detentie.Cred ca ar fi indicat o verificare ..DAR UNDE ?
La IGPF ( Politia de Frontiera). Ei sunt cei care fac verificari. Dar mai mult ca sigur, nu are interdictie.
Se poate informa la ambasada Germaniei.
Insa eu cred ca interdictia a incetat de mult...
TDorina a scris:

Dreptul de circulatie in spatiun U.E. este garantat. Nu cred ca este o problema de a tranzita Germania.
Sa se legitimeze cu buletinul de identitate


Statele UE pot interzice intrarea pe teritoriul lor a cetățenilor din alte state UE care reprezintă un pericol pentru sănătatea publică, siguranța publică sau al căror acces este interzis printr-o măsură de administrație publică.

Citat de pe [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Interdictie pentru germania anadeus anadeus an 2007am fost arestat an germaniaam executat pedeapsa si am fost eliberat an germania fara interdictie dar acum cand am facut tranzit an germaniami sa spus ca ... (vezi toată discuția)
Azil politic pentru homosexuali in u.k. Danutza2012 Danutza2012 exista posibilitatea obtinerii unui azil de orice fel ar fi el pentru romanii gay care isi doresc sa traiasca in marea britanie din moment ce in romania ... (vezi toată discuția)
De fiecare data cand intru in romania sau ies prin aeroport, ... adyfrandes adyfrandes De fiecare data cand intru in Romania sau ies prin aeroport, mi se verifica pasaportul si mi se spune ca sant o persoana de interes pentru SRI cum as putea sa ... (vezi toată discuția)