avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprinderea individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprinderea individuala

Buna seara, sunt o incepatoare in ale contabilitatii, pana acum am facut doar contabilitate primara , si incerc sa tin o contabilitate la o Intreprindere Individuala dar ma lovesc de unele probleme , poate reusiti sa ma ajutati :
1. pe langa Registrul - Inventar si Registrul - Jurnal de incasari si plati ce documente contabile mai sunt necesare ?
2. daca este la norma de venit trebuie depusa vre-o declaratie?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 15:59, 22 Ianuarie 2012
Daca ai norma de venit tot trebuie sa depui declaratii daca ai angajati ( de 112)
Aveti dreptate. De regula, II cu norma de venit nu face angajari si am scapat acest lucru din vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa nou infiintata antispam antispam Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA cu norma de venit. Am fost la registrul comertului si la finante. Dupa ce primesc decizia de impunere de la ANAF, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala daria_lexxy daria_lexxy Buna seara! As dorii sa stiu pentru o intreprindere individuala (taxi) ce documente contabile sunt necesare lunar dar si pentru a avea angajati. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Registre la pfa norma fixa sub_bass2002 sub_bass2002 Daca am un pfa cu norma fixa trebuie sa conduc registru incasari si plati, sau nu trebuie nimic daca impozitul este fix? (vezi toată discuția)