De 4 ani locuiesc in alt oras,am fost data in judecata si citatiile au venit la adresa veche unde nu mai locuiesc,este un proces civil pt o datorie pe persoana fizica,ce pot sa fac,ce vina am?ce pot sa patesc?Nu as vrea sa platesc pt ca este o escrocherie a lor,o prostie a mea.Acum am vazut pe net ca dosarul este la sadiul fond.multumesc.
da,persoana respectiva a scris in cerere de deschidere proces ca am achitat jumate de suma
Daca nu ma prezint platesc eu cheltuielie de judecata iar daca ma prezint nu le mai platesc eu?Ma puteti ajuta cu aceasta intrebare?Asa as merge,daca as mai scuti din bani
Ideea este ca eu o sa imi platesc datoria pana la ultimul leu,nu as face asa ceva,dar nu vreau sa merg la judecata,sunt motive personale care nu ma fac sa ma simt deloc ok
Daca reclamantul a cerut in instanta si achitarea cheltuielilor de judecata, aceasta va poate obliga la plata in ambele situatii(si daca va prezentati si daca nu va prezentati).
In cauzele civile nu aveti obligatia de a va prezenta fizic in instanta atata timp cat va indepliniti obligatiile procesuale si aveti posibilitatea sa solicitati judecarea cauzei in lipsa Dvs.