avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

buna ziua. am si eu o intrebare si daca imi poate cineva cateva informatii care sa imi poate fi de folos. am un credit ipotecar facut in 2007 cu fosta sotie. nu am mai putut plati creditul si acum luna aceasta mi sa facut poprire pe salariu ,de fapt m-am trezit ca am retinere la salariu. Dosarul de fapt a fost preluat de o firma de recuperari creante si vineri am primit o somatie imobiliara de la executoare prin care ma instinteaza sa achit suma luat de la banca altfel imiscoate apartamentul la licitatie. ce este de facut ? care mai este in situatia mea? voi cum ati procedat sau ce etape ati parcurs ? va mutumesc.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:28, 22 Ianuarie 2012
Aveti varianta ,fie formulati contestatie la executare cu scopul obtinerii unei hotarari de suspendare a executarii silite,fie,negociati cu recuperatorul esalonarea platii debitului restant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara pentru credit neachitat zograffi zograffi buna ziua am primit o somatie imobiliara de la un executor judecatoresc , prin care mi se comunica faptul ca daca nu achit in termen de 15 zile suma de 19000 ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
In cazul executari silite ContSters283016 ContSters283016 Buna ziua,in 2007 am luat un credit ipotecar pt un apartament si la un momendat am intrat intr-un impas financiar,am intirziat cu plata ratelor la banca,am ... (vezi toată discuția)