avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale blocare cont banca
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

blocare cont banca

am de platit o suma de 19 mil din cauza demisiei din mapn.nu am platit o si nici nu stiu unde se plateste probabil undeva la impozit.problema este ca mi au blocat cardul de salariu.din cate stiu eu nu este legal.am discutat si cu contabilul de la societatea unde lucrez si dansul mi a spus ca in cel mai rau caz ar fi putut opri maxim 30% din salariu dar nu blocarea contului.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: crisu_10 , utilizator 19:26, 22 Ianuarie 2012
Luati legatura cu banca si spuneti ca acela este un card pt salariu. Ar trebui ca finantele sa va opreasca maxim 30 la suta in fiecare luna pana va achitati datoria. Am patit-o si eu dar am achitat toata suma (era mai mika) si mi-au deblocat contul imediat.
multumesc pt raspuns.asa gandeam si eu sa merg la banca pentru deblocare.in privinta achitarii am inteles ca pot alege cat sa platesc lunar pana la achitarea sumei.nu sunt obligat sa achit tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani poate debita banca automat din cont cu titlu de poprire? Bakty1975 Bakty1975 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema la care nu am gasit raspuns pe nicaieri. Sunt angajat bugetar si am cont la o banca, la care mai am si 2 credite, ... (vezi toată discuția)
Poprire anto_riana anto_riana buna ziua.mi/au blocat cardul de salar pentru o poprire. Unde trebuie sa ma duc sa il deblochez si cat imi poate oprii din salar.Sunt sofer de tir si am si ... (vezi toată discuția)