avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pfa traduceri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pfa traduceri

Buna tuturor,

sunt noua pe aici si as dori sa vb cu cei care au PFA in domeniul traduceri, in special spaniola, despre tot ce este legat de acest lucru .
1. stiti cumva site-uri utile pentru traduceri spaniola?
2.am descarcat de pe net Trados 2007(observ ca multe firme cauta pers care cunosc aceasta aplicatie), imi puteti oferi niste informatii despre modul de operare?Am vazut k e destul d dificil ...se lucreaza online? de unde isi ia resursele pt traduceri?
3.pot fi chemata de tribunalul de care apartin sau si din tara?
multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma ajute
Va puteti incrie pe lista traducatorilor autorizati facand o cerere la Tribunalul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducator doriannejoy doriannejoy Buna tuturor, sunt noua pe aici si as dori sa vb cu cei care au PFA in domeniul traduceri, in special spaniola, despre tot ce este legat de acest lucru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator alexstan alexstan Am obtinut autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei in 2012. Nu folosesc autorizatia pentru pbtinerea de venituri dar nu m-am prezentat la ANAF sa ... (vezi toată discuția)