avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri pfa traducator
Discuție deschisă în Traduceri

pfa traducator


Buna tuturor,

sunt noua pe aici si as dori sa vb cu cei care au PFA in domeniul traduceri, in special spaniola, despre tot ce este legat de acest lucru .
1. stiti cumva site-uri utile pentru traduceri spaniola?
2.am descarcat de pe net Trados 2007(observ ca multe firme cauta pers care cunosc aceasta aplicatie), imi puteti oferi niste informatii despre modul de operare?Am vazut k e destul d dificil ...se lucreaza online? de unde isi ia resursele pt traduceri?
3.pot fi chemata de tribunalul de care apartin sau si din tara?
multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma ajute
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 04:04, 28 Aprilie 2009
1. Nu te pot ajuta, sint traducator de engleza + franceza, cauti tot pe net.
2. De pe net ai descarcat o versiune "demo", ca sa zic asa, are o capacitate mica de prelucrare. Baza de date ti-o faci singura, se creeaza mai multe "translation memories" pe diverse domenii, pe care le folosesti apoi in functie de textul pe care-l traduci.
3. Poti fi chemata de orice tribunal din tara ( la solicitarea unui "impricinat" care te cunoaste si trebuie sa prezinti autorizatia), altfel te inscrii la tribunalul din localitatea ta si te solicita ei cind au nevoie.
1) search pe limba spaniola la traducator, cauta asociatiile lor de traducatori, siturile lor din Spania
2) search translator training sa iti faci o idee absolut generala despre CAT Tools comparate intre ele, iar Trados cu siguranta are si demo-video pe you tube, manual de intrebuintare gratuit pe situl oficial Trados.
Exista cursuri Trados cu 5 milioane la Centru de Pregatire si Perfectionare in Cultura din Bucuresti, str Walter Maracineanu, la Cismigiu, cauta-li pe net, dureaza 2 sapt.
3) intai epuizeaza lista de traducatori din raza tribunalului si apoi o sa cheme traducatori autorizati din toata tara, daca nu au gasit in judetul respectiv :D care trebuie ! citati ! ca altfel nu merge, doar cu un simplu telefon indiferent cine ai fi
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2009
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traduceri doriannejoy doriannejoy Buna tuturor, sunt noua pe aici si as dori sa vb cu cei care au PFA in domeniul traduceri, in special spaniola, despre tot ce este legat de acest lucru . ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de traducator cristinalerch cristinalerch buna ziua am absolvit o scoala de administratie si finante in spania. diploma de absolvire a acestei scolii imi e de folos ca sa imi scot o autorizatie de ... (vezi toată discuția)