avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde se contesta alegerile?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde se contesta alegerile?

Unde si cum se pot contesta niste alegeri intr-o asociatie de proprietari, alegeri care nu au respectat legea 230 si normele de aplicare?
Banuiesc ca una e instanta. Se plateste ceva daca se actioneaza in justitie?
Alta institutie mai e?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:59, 26 Ianuarie 2012
@george...
nu 26 este anulat ,ci ..de la adoptarea acesteia,..urmand sa se tina cont de data de cand este comunicata tuturor membrilor.
Pentru ca tot discutam de adunarea generala, de ce trebuie sa pregatim si cine trebuie sa pregateasca ceva pentru adunarea generala, iata cum procedam noi si probabil multe alte asociatii. Intrati pe lincul urmator si sa facem un schimb de experienta din care toata lumea sa aiba de castigat:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala handsu handsu Daca intr-o asociatie de proprietari nu se tin adunarile generale obligatorii anuale ,nici alegerile stabilite din 2 in 2 ani ,se poate aprecia ca asociatia ... (vezi toată discuția)
Puci in asociatie Costica33 Costica33 Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara comitet ruxyradu ruxyradu In cadrul asociatiei de proprietari 3 membri ai comitetului au demisionat si au ramas presedintele si un membru. Adunarea generala pentru alegeri ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)