avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit arenda
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit arenda

Am primit de la ANAF instiintare pentru a depune declaratia D200 si a plati impozitul pe venitul obtinut din arenda in anul 2010. Find somer din anul 2009 nu am depus nicio declaratie de venit si nici nu am stiut ca se plateste acest impozit iar terenul l-am vandut in ianuarie 2010.
Va rog sa-mi spuneti din ce an se plateste acest impozit, daca lucram singur pamantul si foloseam produsele pentru autoconsum ce impozit mai plateam, cum pot depune acum declaratia pentru anul 2010 si daca trebuie sa ma astept si la penalizari ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxe anaf la venitul din arenda Aurelian1974 Aurelian1974 Buna Ziua Ma numesc S.A.Sotia mea are in proprietate cca 4 ha pamint care a fost dat in arenda in baza unui contract in anul 2010. In baza acestui contract ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit - cetatean strain Radu Doina Radu Doina Buna seara, puteti va rog sa imi spuneti daca o persoana din Ungaria (cu cetatenie maghiara) , care are dat pamant in arenda in Romania, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate in urma arendarii unui teren Adyna2006 Adyna2006 am primit o notificare de la ANAF prin care mi se comunica ca am realizat venituri din activitati agricole si trebuie sa platesc retroactiv din 2009.mentionez ... (vezi toată discuția)