avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transferul la cerere al functionarului public intr-o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transferul la cerere al functionarului public intr-o alta institutie publica

Prin transferul la cerere al functionarului public, la o alta autoritate sau institutie publica, intervine incetarea raporturilor de serviciu a functionarului public la institutia din care pleaca? Postul se vacanteaza? Se face o decizie de incetare a raporturilor de serviciu la institutia din care pleaca? Cu ce baza legala?

Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 15:01, 24 Ianuarie 2012
Postul se vacanteaza.
Se face decizie de transfer.
Art. 87 alin. (2) lit. b), art. 90 alin. (1) lit. b), (5)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate transfera un functionar public daca angajatorul nu aproba ContSters137840 ContSters137840 cum se poate transfera un functionar public fara a avea acordul angajatorului ? (vezi toată discuția)
Care este baza legala? Danaioana Danaioana Buna ziua, Am o solicitare de [b]transfer [/b]a unui functionar public numit pe baza unui concurs pe [b]perioada determinata[/b], intr-o anume institutie ... (vezi toată discuția)
Modificarea raportului de serviciu al functionarului public pe perioada suspendarii ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti , daca pe perioada in care, un functionar public de executie are raportul de serviciu suspendat ( exercita o functie de demnitate ... (vezi toată discuția)