avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet

ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ne-ati mai umple casuta de mail cu n-spe mail-uri pe zi ( cateodata si 3-4 in 2 ore). Acuma sincer....toata ziua - buna ziua primesc mail-uri noi de la voi. Unele subiecte ma intereseaza, altele mai putin, sunt de acord sa mi le trimiteti toate dar nu ATATEA intr-o zi. Bineinteles exista si posibilitatea sa ma dezabonez de la mail-urile voastre....dar nu vreau asta (desi cred ca acolo voi ajunge). Doresc doar max. 2 mail-uri pe zi, cu toate subiectele grupate cum vreti voi. Sunt sigur ca nu sunt singurul care doreste asta.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 21:47, 29 Ianuarie 2012

Eu mi-am facut o adresa de mail unde primesc doar alerte + newsletters Avocatnet si mesajele de la prietenii de pe forum.

Daca vi se pare o idee buna, puteti sa va faceti si dvs. o adresa noua de mail si sa o schimbati pe cea pe care o aveti acum in Date personale / Parola (dupa Profilul meu, sub numele de utilizator).
Intrati acolo si o sa vedeti optiunea schimba langa actuala adresa de mail.
Click - scrieti noua adresa de mail si modificati, daca totusi ati vrea sa le primiti.

Alex_Munteanu a scris:

Da, nu se mai primesc e-mailuri dar nu mai putem vedea nici topicurile urmarite in sectiunea forumului.

Eu am trecut mesajele despre topicuri direct in SPAM.

Daca le-ati raportat ca SPAM, e foarte probabil ca nu mai primiti nimic, pentru ca sistemul o sa va dezaboneze automat la un anumit numar de zile. ;)

As vrea sa clarific un lucru. Avocatnet.ro nu va trimite emailuri. Emailurile respective sunt solicitate de fiecare persoana in parte, atunci cand doreste sa urmareasca un forum sau o anumita discutie si pot fi oprite prin simpla dezabonare de la forumul sau discutia respectiva.

Faptul ca intelegeti sa gestionati aceste emailuri prin intermediul folderului de spam ne arata ca nu sunteti interesati de emailurile respective, iar sistemele noastre urmeaza sa va dezaboneze de la toate emailurile primite de la Avocatnet.ro. Nu facem asta pentru ca suntem rai sau avem suflet hain, o facem pentru ca daca nu ii dezabonam automat pe cei care ne raporteaza emailurile ca spam, atunci suntem penalizati de marii furnizorii de solutii de email precum Yahoo sau Gmail.

Vom incerca in viitor sa explicam mai bine procedura de abonare / dezabonare de la alertele de forum, desi in fiecare dintre ele este precizat exact modul cum se poate face dezabonarea.

O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Ajutor: cum dezactivez contul? luciivan luciivan cum dezactivez contul?????ca imi umple mail-ul degeaba!!!ca de raspuns la intrebarile mele ....pauza!!!#-o (vezi toată discuția)