avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112 trimestriala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 trimestriala

Buna ziua!
Sunt medic de familie si am un singur angajat.Trebuie sa depun D112 pe trim.IV.
Intrebarea mea este:a aparut o versiune noua de formular ptr. raportarea trimestriala?Cum se completeaza "perioada de raportare"?Am incercat sa modific pe formularul initial "luna" si sa inlocuiesc cu "trimestru" si nu se poate
Va multumesc!.

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 intreprindere individuala nicod nicod Buna ziua! Am o intreprindere indiv cu un singur angajat de la 01.11.2011. Stiu ca trebuie sa depun 112 trimestrial, tremen 25.01.2012. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
D112 trimestrial + angajare salariat in prima luna Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca declara D112 trimestrial si in prima luna am un angajat, declar D112 ptr luna respectiva sau o depun tot trimestrial. La incetare stiu , dar ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 - depunere trimestriala mirela.onciu mirela.onciu D112 se poate depune si trimestrial? In ce mod, cumulam sumele pe cele trei luni? Si virarea sumelor se pot face la fel? (vezi toată discuția)