avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 trimestrial + angajare salariat in prima luna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 trimestrial + angajare salariat in prima luna

Buna ziua,
Daca declara D112 trimestrial si in prima luna am un angajat, declar D112 ptr luna respectiva sau o depun tot trimestrial.
La incetare stiu , dar nu stiu si la angajare.
Va rog un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:56, 23 Februarie 2012
O depuneti la trimestru...oricum decl 112 trim. se face in fiecare luna declaratie dar se transmite la trim.toate trei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)
Decl 112 ptr ian si febr. sanda65 sanda65 Decl 112 ptr ian si febr. La o asoc de propr cu 2 salariati s-a incheiat CIM la 1 martie. Pana acum se transmitea decl 112 la 3 luni. acum cand se transmite ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 rat maria rat maria Buna dimineata. Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: o firma a fost infiintata in noiembrie 2010.La 31.12.2010 nu avea angajati si o cifra de ... (vezi toată discuția)